Vânzarea s-a încheiat!

Promoția se încheie în:

Vanzarea s-a incheiat! Craciun Fericit!

z
h
m
s

Returnare produse

Ne pare foarte rău că pomul nostru de iarnă nu v-a adus satisfacție și doriți să-l returnați.

Dacă putem face orice pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați, vom încerca din toate puterile să asigurăm satisfacția dumneavoastră.

Ne pare foarte rău că pomul nostru de iarnă  nu v-a adus satisfacție și doriți să-l returnați. Dacă putem face orice pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați, vom încerca din toate puterile să asigurăm satisfacția dumneavoastră.

În cazul în care contractul de vânzare-cumpărare a fost încheiat cu ajutorul dispozitivelor la distanță, în calitate de consumator cumpărător, conform prevederilor art. 1829 alin. 1 Cod civil, aveți dreptul să denunțați contractul în termen de 14 zile de la preluarea produsului. Denunțarea contractului trebuie să fie remisă cel târziu în ultima zi a termenului de 14 zile.

După completarea formularului de mai jos, trimiteți produsul pe adresa:

All4Customer, s.r.o.
Pohraniční 25
703 00 Ostrava

Produsul trebuie trimis nedeteriorat în ambalaj original.

După verificarea produsului vi se va restitui întreaga sumă inclusiv taxa poștală (doar în cazul în care se returnează toate articolele). Prețul taxelor poștale pentru trimiterea înapoi de la dumneavoastră la depozitul nostru este în regia dumneavoastră (nu se plătește). De asemenea, recomandăm să trimiteți produsul recomandat și să-l asigurați la valoarea produsului. În urma verificării produsului neutilizat se va efectua plata prin transfer în contul bancar pe care l-ați specificat în formular.

Consumatorul cumpărător:

Consumatorul cumpărător denumit și consumator este persoana care, în momentul încheierii contractului și derulării contractului, nu negociază în cadrul activității sale comerciale sau de afaceri altă natură.

1. Informații despre produs

2. Informații despre client