Vânzarea s-a încheiat!

Promoția se încheie în:

Vanzarea s-a incheiat! Craciun Fericit!

z
h
m
s

Ace de conifere 2D, 3D și 100 % 3D. Care este diferența dintre acestea?

Perioada când pomul de Crăciun artificial era foarte puțin asemănător cu cel real nu a trecut demult! Magazinul nostru pe internet oferă pomi de Crăciun care reprezintă o copie aproape perfectă a pomilor vii, și anume, în primul rând, grație crenguțelor realiste în straturi dese fabricate din materiale PE (polietilenă) și PVC (policlorură de vinil) de calitate superioară. Vă puteți alege pomi de Crăciun cu ace de conifere 2D, 3D sau chiar 100 % 3D, care pot susține multe dintre decorațiunile dumneavoastră. Nu ați auzit niciodată despre o astfel de denumire? Citiți întregul nostru articol și aflați prin ce se deosebesc aceste modele de execuție.

POMI DE CRĂCIUN ARTIFICIALI CU ACE DE CONIFERE 2D

Chiar dacă în ultimii ani au apărut pe piață pomi de Crăciun artificiali cu ace de conifere 3 D, predecesorii acestora tot mai sunt foarte îndrăgiți de către clienții noștri. Și nu e de mirare, este vorba de un model de o calitate foarte bună. Pomii de iarnă artificiali din ace de conifere clasice 2D sunt fabricați din folii PVC tăiate la lungimile, formele și densitățile care se prelucrează ulterior în mod exact. În cazul în care căutați o variantă mai ieftină, dar frumoasă de pom de Crăciun, pomii de iarnă cu acele 2D sunt cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră!

POMI DE CRĂCIUN ARTIFICIALI CU ACE DE CONIFERE 3D

Fabricarea pomilor de Crăciun artificiali din acele de conifere 3D moi este puțin mai dificilă și sunt necesare cele mai noi tehnologii și procedee de fabricație. Pomii de Crăciun marcați “ace de conifere 3D“ au capetele acelor de conifere vizibile fabricate din materiale PE de calitate care se fabrică prin turnare în matrițe și astfel iau naștere părți întregi de crenguțe. În partea centrală a pomului de iarnă se află acele de conifere din PVC. Această combinație de materiale asigură o abundență mai mare de crenguțe și preț accesibil. Pomul de iarnă artificial cu ace de conifere 3D va arăta foarte real și, prin aspectul său, îi va uimi pe prieteni și cei apropiați care nu-și vor putea lua ochii de la pomul dumneavoastră de iarnă!

Diferența 3D PREMIUM vs 3D EXCLUSIVE

Ambele colecții conțin combinația de materiale PE și PVC, colecția 3D premium conține o proporție mai mare de crenguțe PE decât colecția 3D Exclusive.

POMI DE CRĂCIUN ARTIFICIALI CU 100% ACE DE CONIFERE 3D

Pomii de Crăciun marcați “100 % ace de conifere 3D“ sunt completați integral din piese turnate 3D (materiale PE de calitate). Pomul nostru de iarnă CEL MAI EXCLUSIV este format 100% din ace de conifere 3D. Grație acelor de conifere 3D de cea mai înaltă calitate, este cu totul imposibil de recunoscut de un pom viu. Se potrivesc perfect în interioare de lux și tradiționale. Aspectul unic al pomilor noștri de iarnă din cea mai avansată colecție, DIAMOND, este asigurat de echipa noastră de designeri de produse cu experiență. Prin ASPECTUL său DE LUX, pomul de iarnă va crea, ca prin minune, o atmosferă de Crăciun veritabilă. Vi-l puteți decora cum veți dori, după gustul dumneavoastră propriu.