Vânzarea s-a încheiat!

Promoția se încheie în:

Vanzarea s-a incheiat! Craciun Fericit!

z
h
m
s

De ce să cumperi de la noi

La toți pomii de iarnă, transportul în întreaga Republica Cehă până la dumneavoastră acasă este gratuit, adică plătiți doar prețul pomului de iarnă și nu vor fi percepute niciun fel de alte taxe . Grație acestui lucru, veți beneficia de o modalitate simplă în care pomul de iarnă vi se va livra comod și fără efort până la dumneavoastră acasă, și anume totul absolut GRATIS!

Dacă plasați comanda până la data de 17.12.2020, atunci vă garantăm că pomul dumneavoastră de iarnă va ajunge înainte de Crăciun!

În cursul fabricării pomilor de Crăciun artificiali folosim doar materiale de calitate superioară, care garantează un aspect perfect ani în șir.

În cazul în care ceva nu ar fi în regulă, atunci vom livra gratis părțile lipsă sau asigurăm ridicarea și înlocuirea pomului de iarnă deteriorat. Nu trebuie să vă temeți – vom rezolva orice problemă rapid, fără griji inutile și costuri suplimentare!

100 000+ de clienți satisfăcuți reprezintă dovada faptului că pomii noștri de iarnă sunt de calitate superioară. Modul în care ne evaluează clienții noștri îl puteți vedea pe Facebook sau Heuréce.

Clienților noștri le oferim un sortiment larg de servicii adiționale grație cărora cumpărăturile sunt foarte rapide și simple. Angajații noștri vor răspunde cu plăcere la toate întrebările dumneavoastră sau vor ajuta cu plasarea comenzii. Vă stăm tot timpul la dispoziție pe chat (jos în partea dreaptă pe această pagină) sau e-mail (info@bradulmosului.ro), eventual la numărul de telefon +420 777 470 538 (L-V 9-17).