Vânzarea s-a încheiat!

Promoția se încheie în:

Vanzarea s-a incheiat! Craciun Fericit!

z
h
m
s

Protecția datelor personale

INFORMAȚII PENTRU CLIENȚI DESPRE PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Ne bucurăm și apreciem că ați devenit clienții noștri. Cu toate acestea, procesul de achiziționare de produse online este mai complex decât ar putea să pară la prima vedere și există mai mulți pași pe care trebuie să îi parcurgem, pe lângă livrarea în siguranță a coletului la adresa dumneavoastră. Mai exact, toate documentele și procesarea datelor solicitate de către autorităților de stat, pe care noi, echipa

All4Customer s.r.o., cu baza în: Ostrava, Hladnovská 1255/23, 71000, CRN: 01824651, e-mail: info@bradulmosului.ro, Tel: +420 731 855 677, (denumită în continuare “Companie” sau “Noi”), le considerăm foarte serioase.

1. SCOPUL PRELUCRĂRII ȘI TEMEIUL JURIDICG

Datele dvs. personale vor fi procesate strict în următoarele scopuri:

  • Finalizarea comenzii dvs.;
  • Asigurarea livrării de produse;/li>
  • Asigurarea îndeplinirii tuturor drepturilor derivate dintr-o prestare defectuoasă sau legate de rambursare, în caz de prejudiciu.

Baza juridică pentru prelucrarea datelor cu caracter personal constă în termenii contractuali stabiliți între compania noastră și dvs., dar și din toate cerințele, drepturile și obligațiile legale care rezultă din Legea privind protecția consumatorilor și Codul civil al Republicii Cehe.

2. CATEGORII DE DATE PERSONALE NECESARE

În scopul livrării cu succes a comenzii dumneavoastră și în scopul îndeplinirii tuturor drepturilor și obligațiilor aferente condițiilor contractului, vom procesa numele dvs. complet și / sau numele companiei, numărul de telefon și adresa de e-mail; în ceea ce privește adresa de livrare furnizată de dvs., vom procesa numele străzii și numărul, orașul și codul ZIP, iar în legătură cu adresa de pe factură vom procesa numele companiei, numele și numărul străzii, orașul și codul poștal, numărul de înregistrare al companiei dumneavoastră.

3. RECIPIENȚI AI DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI PĂRȚILE TERȚE

Datele dvs. personale nu vor fi împărtășite sau făcute accesibile unor părți terțe fără consimțământul dvs. prealabil, cu excepția autorităților de stat, în conformitate cu legislația în vigoare (de exemplu: Poliția Republicii Cehe) și persoanelor care prestează servicii în scopurile menționate în articolul 1 al prezentului acord.

Datele dvs. personale vor fi împărtășite și prelucrate în scopul completării automate în procesul de plasare a unei comenzi. De asemenea, vă putem trimite mesaje despre produsele și știrile noastre informative, despre compania next CRE s.r.o. (Ltd.); strada Poštovní 244, Staré Město, cod poștal 73961, Třinec, Republica Cehă; CRN: 29396239, eventual și cu persoane care cooperează cu această companie.

Veți fi informat cu privire la eventualele modificări aduse în acest sens prin adresa de email furnizată de către dumneavoastră.

Noi, în niciun caz, nu împărtășim sau transmitem datele dvs. unor părți terțe sau organizațiilor internaționale care nu respectă standardele de protecție a datelor cu caracter personal în conformitate cu legislația în vigoare.

4. INFORMAȚII DESPRE DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ CU PRIVIRE LA DATELE PERSONALE

Aveți multe drepturi în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Ne puteți contacta în orice moment, fie prin poștă sau prin email și să solicitați o confirmare dacă datele dvs. personale sunt procesate și dacă într-adevăr se întâmplă acest lucru, vi se va acorda acces la datele dvs. personale, precum și informații despre aceasta. Aveți dreptul să solicitați corectarea unor informații inexacte sau completarea datelor cu caracter personal incomplete.

Puteți oricând să solicitați ștergerea datelor dvs. personale, cu condiția să existe un motiv pentru această acțiune. Sau puteți solicita să vă limitați procesarea datelor cu caracter personal în cazul în care există și un motiv pentru această acțiune. Aveți dreptul la datele dvs. personale și la transferul acestora unui alt administrator.

Datele dvs. personale sunt procesate corect și într-un mod transparent. Cu toate acestea, aveți întotdeauna dreptul de a vă adresa oficiilor europene pentru protecția datelor cu caracter personal în orice țară din UE. Toate informațiile necesare, precum și datele de contact sunt accesibile de pe siteul: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_en

5. PROCESARE ADIȚIONALĂ

Datele dvs. personale ne-au fost furnizate numai de dumneavoastră.

Sunteți obligat să ne furnizați informațiile personale necesare procesării și care sunt solicitate pentru prelucrare de către lege. De asemenea, este obligatoriu să ne furnizați informațiile personale necesare pentru a îndeplini toate drepturile și obligațiile în conformitate cu condițiile contractuale.

Datele personale vor fi prelucrate numai pentru perioadele de timp necesare. Datele personale a căror prelucrare este cerută de lege, vor fi procesate astfel pentru perioadele de timp impuse de lege. Datele personale referitoare la condițiile contractuale și în legătură cu drepturile și obligațiile suplimentare vor fi prelucrate doar pentru perioadele de timp necesare pentru eventualele litigii în viitor.

După îndeplinirea termenelor necesare pentru procesarea datelor dvs. personale, datele dvs. personale vor fi șterse fără întârzieri inutile.

6. CONCLUZIE

Dacă bifați căsuțele corespunzătoare, vă dați acordul pentru prelucrarea datelor dvs. personale și confirmați că ați citit și ați înțeles termenii și condițiile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de informații suplimentare despre prelucrarea informațiilor dvs. personale.